SNSD SABORNO DO SVOJIH CILJEVA: Veliki stranački skup Saveza nezavisnih socijaldemokrata održan na kozaračkoj Mrakovici

O. M.

23. 08. 2021. u 13:24

PREDSEDNIK Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da veliki stranački skup na Mrakovici na Kozari predstavlja snagu i želju SNSD-a da bude okupljen i saboran u ostvarivanju svojih ciljeva, a to su, pre svega, mir i jačanje Republike Srpske.

СНСД САБОРНО ДО СВОЈИХ ЦИЉЕВА: Велики страначки скуп Савеза независних социјалдемократа одржан на козарачкој Мраковици

Foto Arhiva

- Onima koji pokušavaju da SNSD-u pripišu razne stvari koje samo oni vide, moram da suprotstavim činjenicu da je SNSD zadovoljan onim što je ostvario i kroz desetak izbornih do sada pobeda - izjavio je Dodik nakon polaganja venaca kod spomen-ploče sa imenima poginulih boraca NOVJ i žrtava fašizma.

On je napomenuo da SNSD nema nijedne strateške greške od kada vodi Srpsku, a to je već 16 godina neprekidno.

- SNSD nije napravio nijedan promašaj, nastavlja da vodi svoju politiku uprkos onima koji žele da omalovaže našu organizaciju. Ponosni smo na ono što smo uradili u Srpskoj, svesni da na mikronivou ima određenih problema - rekao je Dodik.

Ovaj skup je, dodaje, jasna poruka da SNSD ne odustaje, ne predaje se i da će pobediti na izborima iduće godine, a da sa Kozare kreće pobeda.

- Značajan investicioni poduhvat sledi iduće godine, bez obzira na to koliko je teška situacija. Planiraju se investicije u svakoj lokalnoj zajednici - rekao je Dodik u obraćanju okupljenima na skupu "Živeće Srpska", koji je okupio više od 15.000 članova SNSD-a iz svih krajeva Srpske.

DELEGACIJA Dolazak vrha stranke na Mrakovicu, Foto Arhiva

Prema njegovim rečima, SNSD nikada nije bio jedinstveniji.

- Naša organizacija i struktura funkcionišu bez bilo kakavih unutrašnjih podela ili bilo kakvih razdora - rekao je Dodik i dodao da to govori o snazi i želji SNSD-a da bude okupljen, da pošalje važnu poruku sabornosti oko važnih ciljeva.

POMEN Polaganje venaca, Foto Arhiva

Dodik je rekao da ovaj stranački skup obavezuje, a prvenstveno njega kao predsednika.

- Značajan broj ljudi koji je ovde pokazuje da SNSD ostaje okupljen i pobednička politička partija - rekao je Dodik.

On je rekao da SNSD nikoga ne vređa i ne dira, ali da niko ne sme da dira ni Republiku Srpsku.

- Neka proba Bakir Izetbegović da krene na Republiku Srpsku, pa da vidimo kako će proći - poručio je Dodik.

SRPSKOJ 100 MILIONA OD MMF

SRPSKI član PBiH Milorad Dodik izjavio je da od MMF-a Republici Srpskoj treba da stigne više od 100 miliona evra i da to nije kredit, već pripadajući novac za RS na koji neće biti plaćene nikakve kamate.

- U svakom slučaju Srpskoj pripada najmanje 100 miliona evra zavisno od koeficijenta i u tom pogledu mi ćemo i dalje nastaviti da konsolidujemo naše račune, pre svega, javni račun budžeta - rekao je Dodik na Mrakovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a