DODIK POTVRDIO: Sednica Predsedništva BiH nije održana - Važniji su mi zaključci Narodne skupštine RS

Tanjug

10. 08. 2021. u 13:52

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je danas da sednica tog državnog tela nije održana, da je postojao zahtev za njeno održavnje, koji je on preko svoje službe odbio, jer su mu, kako je rekao, važniji zaključci Narodne skupštine Republike Srpske i zajednički dogovor lidera parlamentarnih stranaka u Srpskoj.

ДОДИК ПОТВРДИО: Седница Председништва БиХ није одржана - Важнији су ми закључци Народне скупштине РС

Foto Tanjug

- Dakle, sad mi treba da trčimo i da objašnjavamo nešto što je netačno u suštini i što je bolesna stvar BN televizije - rekao je Dodik novinarima, prenela je RTRS.

On je to rekao povodom teksta objavljenog na sajtu BNTV u kojem se navodi da je "dokazano da je Dodik učestvovao u radu Predsedništva BiH".

Precizirao je da je zahtev za održavanje sednice došao juče, ali da je on preko svoje službe odgovorio da nije za telefonsku sednicu.

- Jedino moje učešće u tome je što sam odbio zasedanje telefonski. Dakle, da bi se zakazala telefonska sednica treba da se usaglase sva tri člana. Ja nisam bio tamo, nije ni zakazana. Imaju sad mogućnost da zakažu telefonsku sednicu koja opet mora da bude uz saglasnost sva tri člana- precizirao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri