GRADONAČELNIK BIJELJINE PRIMIO VAKCINU: Dao primer svim sugrađanima

V.Mitrić

26. 07. 2021. u 16:52

GRADONAČELNIK LJubiša Petrović primio je vakcinu protiv virusa korona u Vakcinalnom centru Doma zdravlja Bijeljina, kako bi na ličnom primeru ukazao na važnost imunizacije.

ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ПРИМИО ВАКЦИНУ: Дао пример свим суграђанима

FOTO: V.M.

Petrović je primio Astra Zeneka vakcinu istakavši da se jedino vakcinacijom može pobediti epidemija virusa korona.

- Jako je bitno da se vakcinišemo i da steknemo kolektivni imunitet. To je jedan od garanta da ćemo zaštiti naše najmilije i sebe, čak u slučaju da se neko razboli, da ćemo imati lakšu kliničku sliku bez težih simptoma. Vakcinacija je izlaz iz ove teške epidemiološke situacije, kako bismo pobedili virus i vratili se normalnim životnim tokovima - dodao je Petrović.

FOTO: V.M.

Direktor Doma zdravlja Danijela Đukin napomenula je da gradonačelnik Bijeljine primajući vakcinu, dao primer, pre svega mladim stanovnicima Semberije.

Jako je bitno za našu državu i za naš grad da se u što većem broju vakcinišu da bi spremni dočekali sledeći takozvani Delta soj virusa Kovida 19. Jutros u našem Vakcinalnom centru na ponos grada i naš ponos, tu je s nama naš gradonačelnik koji je primio vakcinu, koji se odazvao pozivu i shvatio na vrijeme, ne samo što je doktor nego i na način da pokaže mladim ljudima da treba da se vakcinišu - kaže Đukin.

Do sada je u gradu Bijeljina prvu dozu vakcine primilo 14.500 sugrađana, a drugu dozu 7.500, u toku masovne vakcinacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)