LOPARSKI MEDICINARI NA ZASLUŽENOM PREDAHU: Učestvuju na Kotlićijadi u Priboju

V. M.

18. 07. 2021. u 17:17

ZDRAVSTVENI radnici Doma zdravlja Lopare, nakon što više od mesec dana nema virusa korona u ovoj majevičkoj opštini, uzeli su učešće u narodnom zboru Kotlićijada "Priboj 2021".

ЛОПАРСКИ МЕДИЦИНАРИ НА ЗАСЛУЖЕНОМ ПРЕДАХУ: Учествују на Котлићијади у Прибоју

Foto: V. Mitrić

Uz kotlić, roštilj, muziku i prijatnu atmosferu loparski medicinari su promoteri zdravlja i na današnjoj manifestaciji koja polako postaje tradicija ljudi ovdašnjeg kraja.

Direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković zahvalio je svim medicinarima za sve što su činili i čine za građane Lopara.

Foto: V. Mitrić

 

- Danas smo učesnici građanske manifestacije, a posebno je zadovoljstvo što medicinari imaju pozitivne rezultate u svim segmenita, i najbitnije da nema nijedan slučaj  korona virusa već više od mjesec dana u našoj opštini - rekao je Nešković novinarima.

Opreznost je potrebna, i te kako, upozorava Nešković, ističući da i dalje sugrađani slušaju savjete zdravstvenih radnika.

Zajedno sa loparskim medicinarima su i neurolog u bijeljinskoj bolnici Aleksandar Jovičić i dekan Fakulteta zdravstvenih studija u Bijeljini Dražen Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)