PLAMEN PROMENA IZ BANJALUKE ŠIRI SE SRPSKOM: Građani Broda i Modriče pružili bezrezervnu podršku PDP-u u borbi za bolji život i pravnu državu

Vid Blagojević

19. 06. 2021. u 17:19

REPUBLIKA Srpska nema alternativu i nastavlja se borba, da život u njoj bude bolji, da mladi ostaju u Srpskoj rečeno je u susretu naroda i rukovodstva PDP-a u Brodu i Modriči.

ПЛАМЕН ПРОМЕНА ИЗ БАЊАЛУКЕ ШИРИ СЕ СРПСКОМ: Грaђaни Брoдa и Moдричe пружили бeзрeзeрвну подршку ПДП-у у бoрби зa бoљи живoт и прaвну држaву

Foto: V.Blagojević

Narodu ovim gradovima potvrdio je odlučnost u kretanju putem promena koje su započele 15. novembra prošle godine na ovom prostoru.

SNSD je poražen nakon dugogodišnje vladavine u Brodu i Modriči, a narod u  susretu sa Branislavom Borenovićem predsednikom PDP-a i Draškom Stanivukovićem, članom predsedništva isakazao je olučnost za pobedu demokratije na opštim izborima iduće godine.

Narod je, u Brodu a posebnou Modriči, lidere PDP dočekao na ulicama, fotografisali se sa njima,  iskazivali podršku a u Plavoj sali SKC Modriča gde je održan susret sa narodom nije mogla igla pasti.

-Ovo su trenutci koji potvrđuju ispravnost svega onoga što radimo u Banjaluci.

Plamen promena iz Banjaluke se širi Republikom Srpske. Danas smo se u to uverili u Brodu i Modriči. Pobedničku atmosferu dalje širimo na Pelagićevo, Ugljevik,Lopare. Ova sala u Modriči je puna mladih i ta generacija mladih ljudi mora de se bori za Srpsku, za bolje u njoj i da ostanu tu – rekao je u obraćanju narodu Draško Stanivuković.

Kako je rekao Stanivuković on svoju energiju crpi, iako imasamo 27 godina, iz idejeda Republika Srpska bude iznadnas svih i iz imena njegovog strica čije ime nosi, a koji je dao život za Republiku Srpsku.

 -Iako me ovi iz vlasti omalovažavaju na razne načine moram vam, reći da smomi u Banjaluci za ovih par meseci uštedeli oko 8 miliona maraka, da smo povećali prihode za 4 milina marka, da ćemo do kraj godine kroz razne investicije zaposoliti do 400 radnika. Nema više vozikanja službenim atomobilima. Idemo dalje u promene u Banjaluci ali i u celoj Srpskoj – zaključio je Stanivuković.

Republika Srpska ima ogromne prirodne resurse, odličan geografski položaj i dobre ljude, samo se moramo domaćinski ponašati –rečeno je na skupu u Modriči.

Borislav Borenović predsednik PDP-a usvom obraćanju naglasio je da se mora 2.oktobra iduće godine promeniti sistem vrednostii ova atmosfera koja se širi Republikom Srpskom je narodni referendum protiv ove vlasti i kriminala.

- Na osnovu 150 objavljenih afera otuđeno je, ukradeno je 3,2 milijarde maraka.Te pare sudovoljne da se četiri godine svim penzionerima ispalaćuju dvostruke penzije ili da majci sa četvoro i više dece materinski dodatak na mesečnom niovu bude 820 maraka, da se izgradi 200 vrtića iškola. To su ogromna sredstva koja su pokradena- zaključio je Borenović

 Sa susreta rukuvodstvo PDP i naroda u Brodu i Modriči poslana je poruka  da Brodi Modriča žele promene, žele nove ljude u vlasti, žele normalan život gde nema kriminala a pravda da je dostupna svakom čoveku.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna