NENAD i Aleksandar. Najmlađi piloti u Helikopterskoj jedinici MUP Srbije. Ljubav prema uniformi nasledili su od oca i dede.

Pilot Vojske Sr

01.01.2023. 22:33

@Miki - Živeli! Samo, nekako se izgubilo u tekstu, zašto su piloti Vojske postali piloti MUP....verovatno zbog mnooooogo veće plate, za mnoooogo manje obaveza-toliko!

Radovan

02.01.2023. 09:57

Ovo je jep tekst. Samo da vas pitam- da li je vojska tražila od policije da plate za njihovo školovanje? Pošto su mi poznati slučajevi specijalista koji su se školovali u vojsci, pa posle prešli u policiju, da bi ih sačekala tužba da vojsci plate školovanje, iako je policija obećala da će to regulisati sa vojskom. I to posle deset godina, gde im je osim osnovnog duga nakarikana i kamata, o ho ho. A tek da vidite specifikaciju- ništa nije zaboravljeno- čak ni troškovi šišanja tokom obuke. Te smo tako izgubili solidan broj stručnjaka, jer nije bilo drugog načina da plate troškove sem da odu u inostranstvo, ali ko za to mari. Doduše, nekima je oprošteno, a nekima nije... Kome treba pisati, predsedniku? Ako je on jedini koji može da reši takve stvari, onda smo u ozbiljnom problemu. Ali, možda je tim ljudima i učinjena usluga...

Alexa

02.01.2023. 21:39

Na zalost Radovane, svaka ti je tacna od reci do reci. Ja jos uvek placam to šišanje i na kraju sam i skinuo tu plavu uniformu. Mogu ti potvrditi samo jedno: ucinili su mi uslugu. Hvala im.