PALAČINKE KOJE NE GOJE, A TOPE SE U USTIMA: Dodajte samo 1 tajni sastojak i možete ih jesti do mile volje

Novosti online

23. 06. 2024. u 15:30

Ako obožavate da jedete palačinke ali strahujete da ćete uneti previše kalorija putem njih, ovo je pravi recept za vas.

ПАЛАЧИНКЕ КОЈЕ НЕ ГОЈЕ, А ТОПЕ СЕ У УСТИМА: Додајте само 1 тајни састојак и можете их јести до миле воље

Foto Shutterstock

Ove palačinke se prave od heljdinog brašna za koje je poznato je mnogo zdravije od pšeničnog.

Takođe, pogodne su za osobe koje su alergične na gluten.

Sastojci:

1 šolja brašna od heljde

1 šolja integralnog brašna
3 šolje mleka
1 šolja kisele vode
šećer
prašak za pecivo
2 kašike ulja

Priprema:

Umutite jaja sa šećerom i solju. Dodajte naizmenično brašno i mleko, kiselu vodu i kada umutite ostavite u friždieru na pola sata. Pre pečenja dodajte prašak za pecivo i ulje, pa promešajte.

(Pink/Krstarica)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev