Kremasti potaž od povrća začinjen lovorom i prirodnom slatkoćom od šargarepe će da okrepi i začini ručak.
Najnovije iz rubrike
ČUPAVCI: Omiljeni kolač koji se topi u ustima
Kolač koji obožavaju sve generacije i kojem nema ravnog. Spoj mekog peciva, kokosa i čokolade ne može da omane.
21. 05. 2024. u 17:00
ŠPAGETE SA KARBONARA SOSOM: Jelo koje niko ne odbija
Špagete karbonara je italijansko jelo od testenine i smatra se gotovo nezaobilaznim u rimskoj kuhinji. Priprema se na jednostavan način, veoma je hranljivo i prilično jakog ukusa.
21. 05. 2024. u 16:00
ČUVENA ŠIRLI TEMPL TORTA BOŽANSTVENOG UKUSA: Čokoladna fantazija od torte koju će vaši ukućani prosto obožavati
Širli Templ je bila glumica koja je snimila mnoštvo filmova, dobila sijaset nagrada vrednih poštovanja, nakon toga, posvetila se diplomatskoj karijeri. Po njoj je i ova klasična torta dobila ime. Torta od dobrih sastojaka, koja zbog strukture može da potraje i neki dan duže.
21. 05. 2024. u 15:00
SUPA OD ŠARGAREPE: Brzinska i laka priprema, a ukus fantastičan
Koliko god da je vreme lepo i temperature visoke, ne zaboravite da svoj organizam častite toplom supom. To je kruna ručka koji će vam obezbediti potrebnu energiju.
21. 05. 2024. u 14:00
TAKO SALATA: Prepuna mesa, povrća i sa dosta sira, savršena za dobar obrok
U ovom receptu vam predstavljamo klasičnu verziju, ali najbolja stvar u vezi sa tako salatom je što je veoma - prilagodljiva. Pripremite sve svoje omiljene sastojke i dodatke za salatu, pomešajte ih u veliku činiju i dobijate bez muke brz i kvalitetan obrok. Uz to dodajemo i recepte kako da spremite čuveni tako začin i pico de galo, meksički umak, koje uvek možete da imate pri ruci.
21. 05. 2024. u 12:34
Komentari (0)