POSNA SARMA SA POVRĆEM I PIRINČEM: Jednako dobra kao i mrsna
01. 12. 2024. u 09:01
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
Povezane vesti
POSNA SARMA SA SOJOM: Ukusnija je i od mrsne, a pravi se duplo lakše
OVAJ recept nudi izdašnu i hranljivu varijantu tradicionalne sarme, u kojoj je meso zamenjeno sojom.
18. 11. 2025. u 21:09
RECEPT ZA POSNU SARMU SA HILANDARA: Uživaćete u savršenom ukusu - evo u čemu je tajna
RECEPTI sa Hilandara su prava riznica, a jedan od najvećih gastronomskih dragulja jeste posna sarma, koju možete da pripremate sada kada počne Božićni post.
15. 11. 2025. u 13:42
Najnovije iz rubrike
OVO JEDINI NAČIN KAKO SE DINSTA MESO DA BUDE MEKO KO DUŠA: Jedna stvar je od ključnog značaja!
KOD dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
05. 12. 2025. u 18:00
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
KOMBINACIJA carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako.
05. 12. 2025. u 16:23
RECEPT ZA KOLAČ BEZ BRAŠNA: Pravi se brzo i idealan je za zimu (VIDEO)
OVAJ kolač se sprema sa sastojcima koje uglavnom svi imamo u kuhinji
05. 12. 2025. u 12:47
RECEPT ZA PUNJENE PEČURKE: Kesten, kelj, plavi sir i timijan - Spoj ukusa koji ćete voleti
UZ MIRIS timijana i kremastu notu plavog sira, ove punjene pečurke donose savršen spoj ukusa. Brzo se pripremaju, a idealne su kao topla užina ili elegantan prilog za svečanu trpezu.
05. 12. 2025. u 07:00
HIT POSLASTICA: Kremasta torta za koju vam ne trebaju jaja ni mleko
OVA kremasta torta nema ni mleka ni jaja, a ukusom je bolja od većine koje ste probali. Napravite najbržu, najbogatiju tortu za tili čas!
04. 12. 2025. u 17:19
Komentari (0)