BRZA PICA ZA SVAKI DAN: Recept koji se brzo sprema
Nemate vremena, a jede vam se nešto ukusno i toplo? Ova brza pica je rešenje! Bez dugog čekanja i komplikovanih priprema, za samo dvadesetak minuta možete uživati u domaćoj pici po vašem ukusu. Savršena za užinu, večeru ili neočekivane goste!
FOTO: Novosti
Sastojci za 4 osobe
Testo
- 1 čaša jogurta
- 2 čaše brašna
- 2 kašike ulja
- 1/2 kašičice soli
- 1/2 kašičice praška za pecivo
Priprema
Od brašna, soli, praška za pecivo, ulja i jogurta zamesite testo. Testo odmah razvaljati na pobrašnjenoj podlozi, pa staviti u pleh.
Filovati,po vlastitom ukusu, evo nekoliko predloga:
- paradajz sos, mocarela, peperoni kobasica
- paprika, pečurke, kukuruz, masline, crni luk
- pesto sos, pileće meso, mocarela, čeri paradajz
Peći u pećnici zagrejanoj na 220 C 10-tak minuta.
Prijatno
Preporučujemo
POSNI ROLAT OD GOTOVIH KORA: Jednostavan i brz recept koji ćete obožavati!
14. 12. 2025. u 16:04
RECEPT ZA ZLATNU PITU: Isprobajte tradicionalno jelo sa juga Srbije
14. 12. 2025. u 13:00
SUKOB NAM JE PRED VRATIMA Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute.
11. 12. 2025. u 15:46 >> 16:40
OSUĐENI ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU PADINSKA SKELA: Zrna saosećanja nemaju, izrečene višegodišnje kazne
SREĆKO Stefanović (22), Saša Stanković (22) i Dalibor Petrović (24) oglašeni su danas krivim u Višem sudu u Beogradu za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) na bezobziran i nasilnički način u zatvoru Padinska Skela početkom februara 2024. godine. Ovom prvostepenom presudom Stefanović je osuđen na 19 godina zatvora, a Stanković i Petrović na po 18 godina.
11. 12. 2025. u 16:22
OVO JE STRAŠNO! Uznemirena Bilja otkrila gde je Aca bio u vreme MASAKRA - pevač mesecima u Australiji
PEVAČICA Biljana Jevtić oglasila se povodom terorističkog napada koji se dogodio u Sidneju. Njen suprug, pevač Aleksandar Aca Ilić, poslednja tri meseca proveo je upravo u tom gradu.
14. 12. 2025. u 19:24
Komentari (0)