UDAR EKSREMNE LEVICE NA LEKTIRU: Taker Karlson u šoku posle lude tvrdnje da je najveći antirasistički roman zapravo rasistički! (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2021. u 14:25

VODITELj Taker Karlson kritikovao je školsku upravu u jednoj američkoj školi koja kaže da je roman "Ubiti pticu rugalicu" "rasistički", ali na svojoj odobrenoj listi ima erotske knjige.

УДАР ЕКСРЕМНЕ ЛЕВИЦЕ НА ЛЕКТИРУ: Такер Карлсон у шоку после луде тврдње да је највећи антирасистички роман заправо расистички! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Karlson je pustio snimak srednjoškolske profesorke koja je na sastanku školskog odbora rekla da roman Harper Li uzrokuje "rasnu traumu" crnoj deci zbog "motiva belog spasioca“.

Karlson je poručio da život profesorke sigurno izgleda "glupo" i "jadno", tvrdeći da knjigu gleda kao "rasističku... zbog činjenice da u njoj ima belih ljudi".

- Gospođa je objasnila kako je knjiga "Ubiti pticu rugalicu"- knjiga za koju smo mi ostali mislili da se odnosi na to zašto je rasizam loš - zapravo sama po sebi rasistička jer uzrokuje nešto što se naziva "rasna trauma", zbog činjenice da postoje beli ljudi u njemu - rekao je voditelj.

- Možete li uopšte da zamislite kakav mora biti lični život ove dame? Reč "jadan" nije dovoljan da ga opiše. Očajan. Paklen - objasnio je Karlson.

Taker je pustio snimke roditelja koji čitaju iz knjiga koje je odbor odobrio, uključujući odlomke u kojima se kaže "ponekad je devojci potreban samo veliki k*****".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!