ORUŽANI sukob Izraela i palestinskih ekstremista u pojasu Gaze ušao je u peti dan, a broj mrtvih i ranjenih raste i nema naznaka da će situacija početi da se smiruje.

Dan

14.05.2021. 11:18

За Израелце је Јерусалим што за нас Косово ! Догодине у Јерусалиму код нас је догодине у Призрену. Они су Јерусалим чекали 2000 година а ми Призрен чекали 500 па га поново изгубили. Масада (пораз од Римљана) је за Израелце као наше Косово Поље (пораз од Турака) а по том међународном праву се налази у Сирији ! Да не помињем Зид плача (остатак Храма где је сада Џамија око које су избили проблеми) и остали библијски градови, нп Јерихон који је, наводно, окупиран од Израела.

Braco

14.05.2021. 18:27

Zalosno da ne moze biti zalosnije. Nakon svega ovoga Palestinci i Izraeli ce opet morati da zive zajedno, jer ne postoji drugo rijesenje za njihovo pitanje. Problem je sto se Palestinci hrane teroristickom ideologijom Hamasa a ne idejom kako da urede sistem da zive u miru sa Izraelcima. Jevreji imaju lovu a Palestinci radnu snagu. I jedni i drugi zavise jedni od drugih.

BOGDAN

15.05.2021. 08:21

@Braco - ZASTO SU OKUPIRANI I SA SVOJA OGNJISTA PROTERANI NARODI EKSTRIMISTI A OKUPATORI KOJI SU OKUPIRALI I OTELI NJIHOVU ZEMLJU BOZJI ANDGELI.

Gujko

14.05.2021. 19:54

Hamasova Al Qassem brigada saopštila je da je sa 5 raketa gađala Sderot .Objavljene slike ! Izraelci ubili jednog Libanca na granici sa Izraelom .Najavljuje se osveta !