IMAMO DESET SEKUNDI DA SE SKLONIMO: Srbin opisao kroz koji užas prolazi tokom sukoba jevrejskih i arapskih grupa (VIDEO)

Novosti online

12. 05. 2021. u 23:09

SUKOBI između jevrejskih i arapskih grupa vode se u više izraelskih gradova. Ispaljeno je stotine raketa. Sirene koje upozoravaju na raketni napad oglasile su se rano jutros u i u Tel Avivu.

ИМАМО ДЕСЕТ СЕКУНДИ ДА СЕ СКЛОНИМО: Србин описао кроз који ужас пролази током сукоба јеврејских и арапских група (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Na Tviteru se oglasio Srbin koji navodi da od momenta kada se čuju sirene imaju 10-tak sekundi da se sklone:

- Od momenta kada se uključi sirena do pada rakete u kibucu imamo oko 10- tak sekundi da nađemo zaklon. Kao što možete videti na snimku - stoji pored objave.

Podsetimo, Sukob izraelske vojske i Hamasa kulminirao je sinoć raketnim udarima u sektoru Gaze, a izbio je posle nereda početkom maja pored džamije Al Aksa u istočnom Jerusalimu, gde je povređeno više od 700 Palestinaca.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja Gaze, kao rezultat izraelskih napada poginulo je 56 Palestinaca, uključujući 14 dece i tri žene. Više od 300 ljudi je ranjeno, među kojima i 90 dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HOROR U NJUJORKU: Ubio tinejdžera zbog parking mesta