GUBITAK PRINCA FILIPA JE NIJE SLOMIO: Otkriven novi plan kraljice Elizabete II

Novosti online

09. 05. 2021. u 16:21

KRALjICA Elizabeta II je nakon smrti svog supruga, princa Filipa, bila u žalosti dve nedelje, a nakon sahrane je odmah usledio njen rođendan, koji je ove godine proslavila bez velike proslave na koju je javnost u Britaniji navikla.

ГУБИТАК ПРИНЦА ФИЛИПА ЈЕ НИЈЕ СЛОМИО: Откривен нови план краљице Елизабете II

Foto: EPA

Međutim, kao što su mnogi članovi kraljevske porodice i ranije naglasili, kraljica je tu da drugima daje primer, pa se i ovoga puta potrudila da bude tako. Nije dozvolila da je tuga zbog gubitka životnog parnera sa kojim je provela sedamdeset godina, savlada, zbog čega je odmah započela novi projekat. 

Kraljica Elizabeta je pokrenula novi biznis, a reč je o proizvodnji piva. Bakingemska palata je potvrdila da je kraljica Elizabeta odobrila početak proizvodnje piva od biljaka sa njenog imanja. Proizvodiće se dve vrste piva, jedno će biti tipično britansko, gorko pivo, a drugo će biti jače. 

Prodavaće se u dve različite boce, na jednoj će biti etiketa specijalno dizajnirana na kojoj je nacrtan zec, a na drugoj će biti fazan.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...