MEDICINSKA SESTRA MASAKRIRALA PACIJENTE: U ortopedskoj bolnici mučki ubila bar četiri obolela

D. D. S.

29. 04. 2021. u 14:17

U ortopedskoj klinici Oberlin u istočnonemačkom gradu Potsdamu odigrao se nezapamćen horor. Medicinska sestra (51) zaposlena na klinici ubilla je četiri osobe, a jednu teško ranila nožem. Policija je brzo intervenisala i uhapsila je.

MЕДИЦИНСКА СЕСТРА МАСАКРИРАЛА ПАЦИЈЕНТЕ: У ортопедској болници мучки убила бар четири оболела

AP Photo

Portparol državne policije Brandenburg rekao je da je policija pozvana u kliniku u sredu oko 21 sat. Pronašli su četiri mrtve osobe i jednu teško povređenu.

Lokalni list "Potsdamer nojste nahrihten" izvestio je da su žrtve pacijenti u bolnici. Navodno se radi o pacijentima koji su umrli od "ekstremnog nasilja", prenose nemački mediji. Dnevnik "Bild" je objavio da se zločin dogodio u objektu za osobe s invaliditetom.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je žrtvama prerezala grkljane, a policija ih je pronašla u različitim sobama. Motiv ovih svirepih ubistava i dalje nije poznat. Nije poznato da li su sve žrtve bile pacijenti koje je medicinska sestra lečila.

Policija i forenzičari su celu noć proveli na licu mesta, istražujući slučaj. Kompleks na kojem se dogodio zločin uključuje kliniku, vrtiće i škole, radne i stambene prostore za osobe sa invaliditetom i savetodavne centre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna