TRENUTNI TALAS KORONE NAJTEŽI: Merkelova upozorava Nemce - Ekonomija nam zavisi od toga kako se ponašamo

Tanjug

12. 04. 2021. u 15:16

NEMAČKA kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je trenutna stopa infekcije kovidom-19 u zemlji vrlo visoka i upozorila da se trenutni treći talas pandemije može pokazati kao najteži do sada.

ТРЕНУТНИ ТАЛАС КОРОНЕ НАЈТЕЖИ: Меркелова упозорава Немце - Економија нам зависи од тога како се понашамо

Foto: EPA

Kancelarka je na otvaranju sajma industrijske tehnologije Hanover Mese poručila da će testiranje pomoći da "izgradimo mostove" dok vakcinacija ne počne da daje efekta, prenosi agencija Rojters.

Merkel je, takođe, rekla da će dalji razvoj nemačke ekonomije zavisiti od toga da li zemlja može staviti pod kontrolu stopu zaraze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Epicentar se osetio na dubini od deset kilometara