MiG-31 PRESREO AMERIČKI AVION: Ruski lovac primorao NATO pilota da "podvije rep", granica sačuvana! (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 08:45

RUSKA vojna avijacija bila je prinuđena da uzleti zbog vojne aktivnosti SAD nad Pacifikom, prenose ruski mediji.

МиГ-31 ПРЕСРЕО АМЕРИЧКИ АВИОН: Руски ловац приморао НАТО пилота да подвије реп, граница сачувана! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/Minoboronы Rossii

Kako se navodi, za presretanje američkog izviđačkog aviona RC-135 podignut je ruski MiG-31.

Prema navodima predstavnika Istočnog vojnog okruga, misija presretanja je uspešno sprovedena budući da je ruski lovac primorao američkog pilota da okrene avion kako ne bi narušio ruske državne granice.

Iz ruskog Istočnog vojnog okruga saopšteno je i da je presretanje američkog aviona sprovedeno u skladu sa međunarodnim pravilima.

Ruski mediji podsećaju da u poslednje vreme američka avijacija sprovodi sve više izviđačkih letova u blizini ruskih granica.

Štaviše, prema poslednjim istraživanjima, tokom 2020. godine američka vojska je izvela 40 odsto više izviđačkih letova nego što je to bio slučaj prethodne godine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi