SVAKA VAKCINACIJA MOŽE SPASITI ŽIVOTE: Orban sa MUP-om Mađarske koordinirao plan o imunizaciji, radi se i za Uskrs

Tanjug

04. 04. 2021. u 00:47

MAĐARSKI premijer Viktor Orban koordinirao je sa ministarstvom unutrašnjih poslova plan vakcinacije, izjavio je njegov portparol za mađarsku agenciju MTI.

СВАКА ВАКЦИНАЦИЈА МОЖЕ СПАСИТИ ЖИВОТЕ: Орбан са МУП-ом Мађарске координирао план о имунизацији, ради се и за Ускрс

Foto: Tanjug/AP

U video snimku objavljenom nakon sastanka viših zvaničnika, Orban je rekao da svaka vakcinacija može spasiti živote i izrazio je zahvalnost lekarima opšte prakse, bolničkim lekarima i medicinskim sestrama što tokom uskršnjih praznika rade na sprovođenju akcije vakcinacije.

Ko god dobije poziv, trebalo bi da se pobrine da ode na vakcinaciju, rekao je Orban, dodajući da je do sada dato 2.235.731 prvih doza.

- Vakcinisaćemo još 83.000 ljudi - rekao je juče premijer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju