PUKLA BRUKA U AMERICI: Kamera snimila šta je Bajden imao napisano na papirima tokom prve konferencije za medije! (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 10:27

PREDSEDNIK SAD DŽo Bajden održao je juče u Beloj kući prvu zvaničnu konferenciju za medije otkako je preuzeo dužnost, a otkriveno je i šta je Bajden imao napisano na svojim papirima.

ПУКЛА БРУКА У АМЕРИЦИ: Камера снимила шта је Бајден имао написано на папирима током прве конференције за медије! (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Fotografije pokazuju da na papirima postoje brojevi pored lica i imena novinara, što sugeriše da je predsednik imao pripremljen spisak novinara kojima će davati reč.

Nije ni čudo što je tokom konferencije za štampu reč nije dobio nijedan konzervativni medij.

Novi američki predsednik je čekao duže od svojih prethodnika da održi prvu konferenciju za novinare.

Naime, prošlo je 65 dana od kako je Bajden (78) preuzeo državno kormilo, a u tom periodu njegovi prethodnici su već bili održali predsedničke konferencije za novinare.

Tako se 15 prethodnih američkih predsednika našlo „oči u oči“ sa predstavnicima sedme sile u prvih 33 dana od stupanja na dužnost.

Donald Tramp i DŽordž Buš Stariji su, kako podsećaju mediji, održali po pet konferencija za novinare, Bil Klinton četiri, DŽordž Buš Mlađi tri, Barak Obama dve, a Ronald Regan jednu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

OPROSTITE MU COVEK JE I FIZICKI I PSIHICKI BOLESNIK

26.03.2021. 11:09

TO JE POTVRDIO I LEKAR BELE KUCE, koji je brinuo o zdravlju tri americka predsednika. Za dementnog starca je dosta da moze procitat sta mu drugi napisu, a ono takozvano "atomsko koferce" sigurno su udaljili od njega, da nebi pri posrtanju kao nedavno u avionu, stisnuo dugme za atomski napad.