PREDSEDNIK SAD Džo Bajden pao je niz stepenice predsedničkog aviona Er Fors Uan u petak, malo pre poletanja za Atlantu gde bi se sastao sa liderima azijske zajednice nakon pucnjave u salonima za masažu u utorak.

Komentari (10)

Prellee

20.03.2021. 10:08

Vjetar ga pomeo, veoma je mocan. Kad vidim ovaj pad, dojde mi da se sazalim nad ovim starcem, ali mi nesto govori suprotno.Ne, ne, nazvati kolegu, Predsjednika Rusije ubicom, odmah vidim da sa njim nesto nije uredu.Ima neko veliko zlo u njemu, a toliko je godina prozivio, to mu ne pristaje, niti je simpaticno tako da govori.Kad vidim ovaj snimak, toliko je jadan i nemocan a hoce praviti probleme po svijetu, globslista end bully man.

inda

20.03.2021. 18:10

Istorija je neumoljiva zver...Pogledajte malo pazljivije i uvericete se da Joe Bajden ima isti gest rukama (pri kraju uspona na pristupnoj rampi/stepenistu kao i posle vojnickog pozdrava pre ulaska u letelicu) kakav je nekada u svoje vreme imao Boris Jeljcin u momentima kada mu telo nije pratilo sopstvene "duhovne uzlete". Ili se mozda pre radi o obrnutoj situaciji gde glava nije tamo gde bi trebala biti. Tu u svakom pogledu ima i suvise analogije da bi se podvelo pod puku slucajnost...Istorija ide svojim tokom ali nista ne "zaboravlja".