MRZELO GA DA ČISTI SNEG PA PRIJAVIO UBISTVO: Bizaran slučaj u Ukrajini, evo koja kazna ga čeka

Novosti online

16. 02. 2021. u 22:44

MUŠKARAC iz ukrajinskog sela koje je tokom vikenda završilo prekriveno snegom pozvao je policiju i priznao ubistvo, koje nije počinio u nadi da će policija očistiti prilaz njegovoj kući.

МРЗЕЛО ГА ДА ЧИСТИ СНЕГ ПА ПРИЈАВИО УБИСТВО: Бизаран случај у Украјини, ево која казна га чека

Depositphotos

Neimenovani muškarac iz sela Gribova Rudnja pozvao je policiju u subotu uveče i rekao im da je ubicu partnera svoje majke ubio nožem u grudi.

- Istovremeno je odmah upozorio policiju da treba da ga dođu plugom, jer ne postoji drugi način da se dođe do njegove kuće - rekla je portparol regionalne policije Julia Kovtun za AFP. Ali čovek je bio razočaran kada je policija terenskim vozilom stigla do njegove kuće, a da mu nije očistila prilazni put.

Kada su pripadnici ukrajinske policije ušli u kuću, zatekli su partnera čovekove majke živog i zdravog - bez ikakvih rana na telu. Tada je čovek na licu mesta priznao da je izmislio zločin jer je bio nezadovoljan načinom na koji su opštinske vlasti tog dana raščišćavale puteve. Zbog svoje nesposobnosti kazniće se novčanom kaznom do 3,5 evra zbog lažne prijave krivičnog dela.

Ukrajinu je poslednjih dana pogodilo izuzetno hladno vreme - tokom vikenda palo je više od pola metra snega, a novi ledeni front očekuje se već sledećeg vikenda i mogao bi da traje čitavu nedelju.

Iz glavnog grada Kijeva prošle nedelje zimske službe uklonile su više od 1.700 tona snega za samo jedan dan, ali je saobraćaj ipak bio paralizovan i gradske vlasti upozorile su građane da ostanu u svojim domovima i stanovima.

(Jutarnji.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJNOVIJA VEST IZ PARIZA: Muškarac preti eksplozivom u iranskom konzulatu