BIO UBEĐEN DA SAHRANJUJE NOVOROĐENE SINOVE: Onda je na groblju sklonio tkaninu i saznao pravu istinu (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2021. u 14:43

JEDAN Rus bio je ubeđen da sahranjuje novorođene sinove blizance, ali je onda otkrio da je reč o lutkama koje su bile umotane u tkaninu. Takođe, saznao je da je trudnoća njegova supruge bila laž od početka, prenose svetski mediji.

БИО УБЕЂЕН ДА САХРАЊУЈЕ НОВОРОЂЕНЕ СИНОВЕ: Онда је на гробљу склонио тканину и сазнао праву истину (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se navodi, 33-godišnji Daud Daudov isprva je mislio da su njegovi sinovi, iako mu je rečeno da su umrli na porođaju, bili zamenjeni lutkama kao deo šeme krađe beba u Stavropolju.

Pokrenuta je istraga policije pošto je tvrdio da su radnici u bolnici zamenili njegove "mrtve novorođene blizance" sa lutkama pre sahrane. Izbio je skandal u vezi sa navodnim zlostavljanjem beba u Rusiji, ali onda se sve promenilo.

Naime, njegova supruga priznala je da se uopšte nije porodila, već da je lutke umotala u tkaninu za sahranu. Kako kaže, to je uradila jer je njen suprug bio tako srećan što je čuo da je trudna i nije mogla da prestane sa lažima.

- Žena je pregledana i ustanovljeno je da se nije porodila. Ona je kasnije u pismenoj formi priznala da je cela priča izmišljena. Šta da kažem? Ostao sam bez reči. Ovo je na policiji i porodici. Nadam se da će ljudi koji su pogrešno optužili naše doktore da se izvine - rekao je guverner Stavropolja Vladimir Vladimirov.

"Nisam imala jasan plan"

Daudova supruga Laura priznala je da je lažirala trudnoću, kao i rođenje i smrtih blizanaca, jer je njen suprugu toliko želeo da ima decu. Prvi test je navodno pokazao da je trudna, ali on kasnije nije bio potvrđen, kazala je ona.

- Videla sam koliko je bio srećan kada sam mu rekla da sam trudna. Nisam želela da ga uznemirim, te sam odlučila da lažem i njega i naše rođake. Nisam imala jasan plan. Nekada sam imala osećaj da mi stomak, osećala sam koa da sam trudna. U januaru smo išli da gledamo stvari za decu. Teško je objasniti, s jedne strane sam znala da nisam u drugom stanju, ali s druge, nisam mogla da prestanem sa pretvaranjem - kazala je Laura, a prenose svetski mediji.

Ona je iznajmila stan blizu porodilišta, kupila dve lutke i kazala porodici da su bebe preminule posle rođenja.

- Istog dana suprug mi je rekao da moramo da sahranimo bebe u Dagestanu na porodičnom groblju. Tada je on na sahrani otkrio laži pošto je video da su umesto dece stavljene lutke. Lagala sam rođake i supruga, mnogo mi je žao - objasnila je ona.

Muž tvrdio da su mu deca ukradena

Daudov je tvrdio da su njegovi sinovi rođeni živi i zdravi 3. februara u bolnici u Stavropolju. Njegova supruga bila je na Intenzivnoj nezi posle porođaja, ali se oporavila i brinula o zdravim bebama 7. i 8. februara u bolnici, kazao je on.

Suprug je istakao da je njegovoj ženi. 9. februara rečeno da su deca umrla, te da je uzrok smrti aneurizam.

On je tvrdio da je ona puštena iz bolnice i da su joj date dve mrtve bebe. Pozvali su joj taksi da je odvede kući, kazao je suprug, prenosi Dejli mejl.

- Bio sam na poslu u tom periodu. Pozvao sam je, ona se javila, počela da plače i rekla mi da dođem kući. Pitao sam je šta se desilo, a onda mi je rekla da je izgubila decu. Došao sam kući u panici i tu su bili. Nisam ih puštao iz vida ni za tren - istakao je Daud.

Sahrana i trenutak istine

On je rekao da nije sklanjao tkaninu u kojoj su bebe dok nije došlo do sahrane na porodičnom gorblju u Dagestanu.

- Rođak mi je rekao: "Brate, ovo su i dalje ljudi, moramo to da uradimo na human način. Moramo da im vidimo lica pre nego što ih sahranimo". Otkrio sam lice prve bebe i video da nema oči. Šta je ovo? Otkrio sam lice druge bebe i bilo je isto. Ovo je lutka. Svi su bili u šoku, to su bile samo lutke.. Posle toga sam pozvao policiju - priča Daud.

On je tvrdio da su njegova deca živa, i istakao da je moguće da su ona žrtve trgovine bebama, koje su prodate "na crno", a da je roditeljima rečeno da su navodno preminule.

Otkriveno je da nema dokaza da je Daudova žena uopšte bila pacijent, kao i da nema zapisa o smrti novorođenih blizanaca.

- U slučaju smrti, tela dece ne predaje medicinska ustanova, već forenzičarska služba posle odgovarajuće studije. Rodbina ima priliku da vidi telo. Ovo je veoma čudno - kazao je Vladimirov.

Kasnije je utvrđeno proverom podataka bolnica u regionu da tvrdnje Dauda nisu potvrđene.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku