GRETA O TRAMPOVOM ODLASKU IZ BELE KUĆE: Deluje kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj budućnost! (FOTO)

Novosti onlajn

22. 01. 2021. u 16:28

GRETA Tunberg 18-godišnja aktivistkinja za zaštitu životne sredine je na društvenim mrežama proslavila kraj mandata bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, pa je pozdravila njegov odlazak.

ГРЕТА О ТРАМПОВОМ ОДЛАСКУ ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ: Делује као врло срећан старац који се радује светлој будућност! (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Ona je na Tviteru objavila fotografiju Trampa i njegove supruge Melanije nakon oproštajnog govora, a pre odlaska helikopterom iz Bele kuće.

- Deluje kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako je lepo to videti - napisala je u opisu fotografije.

Tunberg se na ovaj način odgovorila na reakciju Donalda Trampa na njen govor na klimatskom samitu UN-a 2019. godine, kada joj se on narugao na istoj društvenoj mreži.

- Čini se kao srećna mlada devojka koja se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako lepo za videti - poručio je tada Tramp.

Te međusobne provokacije su se nastavile i nakon te 2019. godine pa je tako Greta promenila i svoj opis u biografiji na Tviteru na osnovu Trampovog komentara kada je časopis Tajm proglasio osobom godine.

- Greta mora da poradi na svom problemu sa ljutnjom, a nakon toga otići na dobar staromodni film sa prijateljem. Opušteno Greta, opušteno - napisao je tada Tramp.

Ona je ubrzo uzvratila pa je ispod svoje fotografije na Tviter profilu napisala da je ona "tinejdžerka koja radi na rešavanju problema s ljutnjom te da trenutno opuštena gleda dobar staromodni film sa prijateljem".

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri