NOVI SKANDAL U SAD: Tramp u šoku posle razgovora sa državnim sekretarom DŽordžije o izbornim prevarama!

Novosti online

03. 01. 2021. u 15:25

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp razgovarao je juče sa državnim sekretarom Džordžije Bredom Rafenspergerom o izbornim neregularnostima u toj državi.

НОВИ СКАНДАЛ У САД: Трамп у шоку после разговора са државним секретаром Џорџије о изборним преварама!

Foto: EPA

- Juče sam razgovarao sa državnim sekretarom Bredom Rafenspergerom o okrugu Fulton i prevarama na izborima u Džordžiji. Nije bio voljan ili nije mogao da odgovori na pitanja poput prevare sa „glasačkim listićima ispod stola“, o uništavanjima glasačkih listića, strancima glasačima, mrtvim glasačim i o još mnogo toga. On nema pojma! - napisao je Tramp na Tviteru.

Prema zvaničnim podacima, demokrata Džo Bajden pobedio je na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama. Tramp to ne priznaje.

Jedanaest aktuelnih i novoizabranih republikanskih senatora saopštilo je da će se usprotiviti potvrdi ishoda američkih predsedničkih izbora na sednici Kongresa zakazanoj za 6. januar, ukoliko se ne sprovede, kako su ukazali, desetodnevna hitna revizija rezultata izbora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMAČKA NEZADOVOLJNA: Berbok - Ne možemo da prihvatimo da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom