ANA IZBOLA MAJKU NOŽEM, A ONDA JOJ JE NA ŽIVO VADILA ORGANE: Posle jezivog zločina isprala krv i otišla da se vidi sa dečkom (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 12. 2020. u 14:49

MLADA studentkinja medicine navodno je izvadila majci srce, pluća i creva, a zatim je mirno isprala krv pod tušem i susrela se sa dečkom, navodi se u izveštaju koji prenosi Njujork post.

АНА ИЗБОЛА МАЈКУ НОЖЕМ, А ОНДА ЈОЈ ЈЕ НА ЖИВО ВАДИЛА ОРГАНЕ: После језивог злочина испрала крв и отишла да се види са дечком (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/Breaking News Update

Ana Leikovic (21) iz Moldavije prvo je nožem izbola svoju majku Praskoviju, koja je nakon napada ostala živa. Ana je zatim počela da joj vadi organe.

- Leikovic je osumnjičena za strašan zločin. Izbola je majku, a zatim joj je na živo vadila organe - izvestile su novine "Komsomolskaya Pravda", pozivajući se na policijski izvor.

Kad se Ana pojavila na sudu, jedan od novinara je pitao je li majci učinila to što joj se pripisuje, a ona je samo kroz smeh odgovorila "zbogom".

Majka se vratila sa rada iz Nemačke i verovala je da joj se ćerka drogira i želela je da je pošalje na lečenje, što je Ani bio potencijalni okidač.

Istraga o motivu ubistva je u toku.

Policija je u međuvremenu saopštila da je Ana jedina osumnjičena za ovaj zločin.

Anin ujak Vladimir kaže da je ta porodica bila divna.

- Praskovija je mnogo volela ćerku, provodila je puno vremena sa njom. Policiji je bilo potrebno dva sata da mi kažu da je Ana osumnjičena za njeno ubistvo - rekao je ujak Vladimir.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna