ŽIRINOVSKI PREDVIĐA ČIPOVANjE BEBA: Budućnost je život bez emocija i individualna izolacija

Novosti online

01. 12. 2020. u 13:13

ЖИРИНОВСКИ ПРЕДВИЂА ЧИПОВАЊЕ БЕБА: Будућност је живот без емоција и индивидуална изолација

Foto: EPA

LIDER Liberalno-demokratske partije, poslanik Državne dume Vladimir Žirinovski uvideo je filozofsku dilemu u kineskom predlogu. u pozadini pandemije korona virusa. da se uvedu zdravstveni pasoši i tako započne čipovanje ljudi, izveštava dopisnik REGNUM-a

- Jednostavan primer. Naravno, dobro je što su kamere sada svuda na ulici. Ovo smanjuje kriminal, povećava sigurnost na putu. Ali kada je ceo naš život u objektivu kamere, to dovodi do razočaranja - kaže Žirinovski u kanalu TG.

Istovremeno, priznaje da će se „ubuduće čipovanje obavljati od trenutka rođenja, a to će pomoći ljudima da žive duže - do 100, do 120 godina - manje se razbolevaju, žive sigurnije“.

Ali da li će to biti dobro, pita parlamentarac.

- Budućnost je život bez emocija. Sada nam to deluje odvratno, našoj generaciji deluje tužno, jer smo navikli na stalni bliski kontakt: grljenje, ljubljenje, nastupi, restorani, planinarenje, plaže itd. Ali budućnost je u individualnoj izolaciji, a nove generacije od rođenja imaće naviku da žive povučenije. I šta god neko sada o tome mislio, ovo je najverovatniji scenario za razvoj civilizacije - zaključuje Žirinovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)