UŽAS U KOVID BOLNICI: Muškarac uhapšen, napao medicinsku sestru dok mu je uzimala bris (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2020. u 11:25

УЖАС У КОВИД БОЛНИЦИ: Мушкарац ухапшен, напао медицинску сестру док му је узимала брис (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

MUŠKARAC poznat samo pod prezimenom Li završio je u zatvoru na sedam dana i mora platiti 300 juana (38 evra) kazne zbog napada na medicinsku sestru dok mu je uzimala bris kako bi ga testirala na korona virus.

Sigurnosne kamere u bolnici u kineskom gradu Đilin zabeležile su šokantan trenutak kada je muškarac udario ženu obučenu u zaštitno odelo po glavi. Incident se dogodio 22. novembra, prenosi Dejli mejl.

Muškarac je u pratnji žene otišao u bolnicu da izvrši test nukleinske kiseline, koji uključuje uzimanje brisa zadnjeg dela grla. Policiji je nakon incidenta priznao da je osećao "nelagodnost u grlu". Medicinska sestra je nekoliko sekundi nakon udarca mirno stajala, a zatim je pobegla dok je Li vikao na nju.

Policija iz Đilina je u izjavi rekla da je Li priznao napad i "izrazio kajanje zbog svog nedela".

On je samo jedan u nizu osuđenih dela povezanih sa epidemijom koronavirusa.

Vlasti u Pekingu potvrdile su da su kaznile oko 6.000 ljudi od januara do avgusta zbog različitih incidenata, uključujući širenje glasina, prikrivanje zaraze i nepoštovanje epidemioloških mera.

Ali Ma Đianguo je pogubljen u julu zbog zločina vezanog za epidemiju.

Nožem je nasmrt ubio dvoje zaposlenih u centru za ispitivanje koronavirusa i smatra se prvom osobom koja je osuđena na smrt zbog krivičnog dela povezanog sa infekcijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)