NEOBIČNI UDES U HOLANDIJI: Skulptura kitovog repa sprečila da voz završi u vodi

Tanjug

02. 11. 2020. u 14:54

Voz koji saobraća u holandskom gradu Spajkeniseu, u blizini Roterdama, udario je u barijeru, a samo je skulptura kitovog repa sprečila da voz završi u vodi, prenose holandski mediji.

НЕОБИЧНИ УДЕС У ХОЛАНДИЈИ: Скулптура китовог репа спречила да воз заврши у води

Foto Tanjug-AP

Voz je tako ostao da stoji na 10 metara iznad pešačke staze, zahvaljujući "kitovom repu", prenosi AP.

- Pokušavamo da odlučimo kako da spustimo voz na pažljiv i kontrolisan način - rekao je portparol lokalnog bezbednosnog štaba.

Nezgoda se dogodila na De Akers metro stanici koja je krajnja stanica za rutu C i rutu D u Holandiji, a vozač je nakon nezgode uspeo da izađe iz voza i prebačen je u bolnicu.

U tom trenutku u vozu se niko više nije nalazio.

Iako su vlasti izdale upozorenje građanima da izbegavaju mesto nesreće, oko 50 osoba se okupilo na licu mesta.

Tim stručnjaka istražuje kako da se autobus uspešno spusti.

Foto Tanjug-AP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku