ŠPANIJA UVELA VANREDNO STANJE: Policijski čas od 23 sata do šest časova ujutru

Novosti online

25. 10. 2020. u 14:09

VLADA Španije proglasila je danas vanredno stanje u zemlji zbog korona virusa i uvela policijski čas od 23 sata do šest časova ujutru.

ШПАНИЈА УВЕЛА ВАНРЕДНО СТАЊЕ: Полицијски час од 23 сата до шест часова ујутру

Foto: Tanjug/AP

U cilju zaustavljanja širenja novog talasa kovida 19 Savet ministara na čelu sa premijerom Pedrom Sančezom, odlučio je da se u zemlji uvede drugo vanredno stanje od početka godine.

Prvo je trajalo od marta do juna, a prema nezvaničnim navodima, drugo bi moglo da traje čak do aprila 2021. godine.

Španija je prošle nedelje postala prva zemlja u Evropi i šesta u svetu koja je registrovala milion slučajeva infekcije kovidom 19.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)