MANIPULACIJA KORONOM JE NEČUVENA: Grenel se javio na tviteru, pa pozvao - Javnost mora da progovori!

Novosti online

17. 09. 2020. u 21:26

- Političari misle da su Amerikanci glupi. Manipulacija kovidom je nečuvena. Javnost mora da progovori - objavio je Ričard Grenel na Tviteru.

МАНИПУЛАЦИЈА КОРОНОМ ЈЕ НЕЧУВЕНА: Гренел се јавио на твитеру, па позвао - Јавност мора да проговори!

Foto AP

Grenel je, naime reagovao na medijske navode u kojima se kancelarija gradonačelnika Nešvila i lokalna zdravstvena služba optužuju za prikrivanje podataka o obolelima od virusa korona, a nakon što su „procureli“ mejlovi koje su navodno razmenjivali zvaničnici.

​Sudeći prema sadržaju mejlova, do kojih je došao WZTV,  viši savetnik gradonačelnika Džon Kuper i zvaničnici odeljenja za zdravstvo su se „dogovarali“ koliko selektivno bi trebalo da puštaju u javnost informacije u vezi sa slučajevima zaraženih virusom korona, a koji imaju veze sa barovima i restoranima u delu grada koji je poznat po noćnom životu.

U najmanje dva slučaja u junu i julu, zvaničnici su, kako se tvrdi, odlučili da ne obelodane konkretne brojke koje pokazuju da je relativno mali broj slučajeva povezan sa barovima i restoranima koji se, inače, bore da prežive pošto su bili zatvoreni dva meseca.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina