BAJDEN SRLJA IZ GREŠKE U GREŠKU: Izvukao telefon na bini i postao predmet ismevanja, Trampov odgovor je posebno oštar

Novosti online

17. 09. 2020. u 20:00

U POSLEDNjE vreme smo navikli da nas više ne iznenađuje nijedan potez demokratskog kandidata na američkim izborima Džoa Bajdena.

БАЈДЕН СРЉА ИЗ ГРЕШКЕ У ГРЕШКУ: Извукао телефон на бини и постао предмет исмевања, Трампов одговор је посебно оштар

Foto: EPA

Prvo je mahao nikome, zatim je pokazao nepoznavanje geografije za osnovnu školu, a sada je otišao i korak dalje i postao viralan na društvenim mrežama, iako mu nije prvi put da bude meta oštrih kritika na tviteru.

Naime Bajden, koji se bori da zadobije "latino" glasače, se pojavio na Floridi u utorak, na otvaranju meseca hispanskog nasleđa.

Njegovo obraćanje bi prošlo potpuno nezapaženo da nije bilo uvodne muzike, koju je demokratski kandidat puštao na podijumu - sa svog telefona.

Nakon što ga je predstavio Luis Fonsi, pevač planetarnog hita "Despasito", Bajden je izvadio svoj telefon i pustio tu pesmu.

- Hajde Džo, zaplešite malo, hajde - hrabrio ga je Fonsi.

On je ubrzo ugasio pesmu i vratio telefon u džep, a snimak je postao hit na društvenim mrežama.

Kritičari su optužili Bajdena da podilazi latino glasačima, pristalice su uzvratile da kritičari moraju da uzmu u obzir kontekst, a drugi se žale da rasprava skreće pažnju sa važnijih pitanja.

Predsednik Donald Tramp je, sa druge strane, podelio izmenjeni snimak, gde je "Despasito" zamenjen poznatom rep pesmom sa kraja osamdesetih: "J***š policiju".

- O čemu se ovde radi? - Tramp se zapitao u tvitu, koji je ta društvena mreža označila kao "manipulisani medij".

Američki predsednik očigledno aludira na zategnutu situaciju na ulicama SAD nakon sukoba demonstranata i policije, a za šta je uglavnom on bio okrivljen od strane svojih političkih protivnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!