DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA PETORO DECE: Majka ih pobila, pa sa šestim mališanom sela u voz (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2020. u 08:53

POSLE smrti petoro dece između jedne i osam godina u nemačkom gradu Zolingen, na videlo izlaze sve bolniji detalji ove neopisive tragedije.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ УБИСТВА ПЕТОРО ДЕЦЕ: Мајка их побила, па са шестим малишаном села у воз (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Martin Meissner

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom bilo njeno šesto dete. Ona je povređena i prebačena u bolnicu.

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ubijeni tabletama. Tela dece pronađena su u stanu u Zolingen u okrugu Haseldel.

Policija kaže da je uspela da stupi u kontakt sa ocem, ali da on nije želeo da komentariše.

Šesto dete, dečak Marsel (11), na sigurnom je i trenutno se o njemu brinu rođaci. Majka je bila sa njim u vozu nakon ubistva. Sišla je u stanici u Dizeldorfu i tamo pokušala da se ubije. Dečak je sam nastavio put do Menhengladbaha gde živi njegova baka. Ona je navodno obavestila policiju o stravičnom incidentu nešto pre 14 sati.

U popodnevnim satima, mnogi policajci i hitna pomoć stigli su ispred zgrade Bergišes Land. Okupilo se i desetak komšija.

Jedan komšija rekao je da njegova sestra poznaje žrtve i da su bili mirna porodica sa šestoro dece: "U šoku smo. I mi imamo decu".

- Porodična drama u Zolingenu ispunjava me velikom tugom i trenutno mislim na decu koja su tako surovo istrgnuta sa ovog sveta - rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurcbah, rekao je: „Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo“.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)