GRUPA planinara na okupiranoj Golanskoj visoravni doživeli su šokantno iznenađenje, kada su tokom pešačenja ušetali među napuštene, i krcate naoružanjem, tenkove izraelske vojske, piše Raša Tudej.

Komentari (12)

Boxy

29.08.2020. 03:38

Tenkovi ostavljeni posle verovatno napada pro-Iranskih trupa.Ovo nije prvi put da izraelci beze i ostavljaju tenkove,oklopna vozila.Rusi su bas u toj teritoriji pre godinu dana usli u potpuno napustenu izraelsku bazu,tad mora da su pobegli u zurbi jer je ostalo sve od oruzja,bez ijednog vojnika.Izgleda da su im jedino palestinski civili ostali kao jedina premostiva prepreka.

sone

29.08.2020. 10:25

@Boxy - O cemu ti zemljace pricas?Kakve crne pro-Iranske snage,Izrael ko napadne kao da je napao Ameriku,naoruzani su do zuba i maximalno lukava nacija.Rusi uzli u Izraelsku bazu ,ha,ha,haaa.Ja neznam na cemu si ti ali ovo sto pises ne da su samo dezinformacije vec masta!

Ismail

29.08.2020. 07:38

Izraelska vojska je jedna od najboljih na svetu. Samo ponekad nekom neupućenom mogu da izledaju "opušteno", dogodilo se i meni da na pločniku u centru Jerusalima nađem po koji puščani metak koji im je ispao, ali to ne treba da zavara.

LAKI

29.08.2020. 12:38

@Ismail - Измаиле, изгледа да су те Јевреји утерали у памет.Јеси ли им вратио метак и опростио им што су те тукли и пуцали на тебе?.

Raso

17.10.2020. 09:21

@Srbenda iz backe topole - Пази овако, каква је перспектива пар милиона људи окруженог са преко 500 милиона других? Колико пара, "мудрости", лукавства, ... или било чега другог ти треба да ту опстанеш? При томе, све време чиниш злочине, неправду, убијаш, ... Чему треба да се надаш у свему томе? Живот народа траје стотинама и хиљадама година. Не дешава се и не завршава много тога у једном људском веку!