FBI PLANIRAO DA UBIJE TRAMPA? Američka kongresmenka iznela šokantne detalje

Милица Шкорић
Milica Škorić

22. 05. 2024. u 10:12

AGENTI Federalnog istražnog biroa (FBI) i Ministarstvo pravde SAD planirali su ubistvo bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, izjavila je članica Predstavničkog doma Kongresa SAD Mardžori Tejlor Grin.

ФБИ ПЛАНИРАО ДА УБИЈЕ ТРАМПА? Америчка конгресменка изнела шокантне детаље

Foto: Tanjug/AP

- Ministarstvo pravde i FBI planirali su da ubiju Trampa i dali su zeleno svetlo za to. Šta će republikanci da urade povodom toga? - napisala je ona na društvenim mrežama nakon što su se pojavili izveštaji da su agenti FBI, tokom pretresa Trampove rezidencije u Mar-a-Lagu na Floridi 2022. godine, nosili vatreno oružje kod sebe i da su obaveštajne službe imale dozvolu da ga upotrebe.

Na saopštenje da FBI ima dozvolu za upotrebu službenog oružja odgovorio je i sam Tramp, okrivljujući za to aktuelnog američkog lidera Džozefa Bajdena.

- Sada sa sigurnošću znamo da Džo Bajden predstavlja ozbiljnu pretnju demokratiji. On je mentalno nesposoban da obavlja funkciju - napisao je bivši predsednik na društvenim mrežama.

Sa svoje strane, predstavnik specijalne službe rekao je da je „FBI sledio standardni protokol prilikom tog pretresa, kao što radi sa svim nalozima za pretres koji uključuju standardno pravilo za ograničavanje primene ubojite sile“.

BONUS VIDEO: TRAMP NAPUSTIO SUDNICU - Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!