MONSTRUOZNA OPERACIJA POD „LAŽNOM ZASTAVOM“: Margarita Simonjan o terorističkom napadu u „Krokusu“

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 03. 2024. u 09:35

ZA IZVRŠENjE terorističkog napada u „Krokus siti holu“ očigledno je izmišljena monstruozna operacija „pod lažnom zastavom“ kako bi počinioci bili predstavljeni kao DAEŠ (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji), smatra urednica medijske grupe „Rusija sevodnja“ Margarita Simonjan.

МОНСТРУОЗНА ОПЕРАЦИЈА ПОД „ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ“: Маргарита Симоњан о терористичком нападу у „Крокусу“

Foto: Printscreen/Jutjub

- Apsolutno je očigledno da je izmišljena monstruozna, okrutna, nezamisliva operacija pod tuđom zastavom - rekla je Simonjan, napominjući da je takvih slučajeva bilo mnogo u istoriji.

Sada su kao izvršioci specijalno odabrani ljudi koji se mogu izdati za pripadnike DAEŠ-a, naglasila je ona.

- I u to bi se moglo i poverovati da oni sami nisu dozvolili tako glupi lažni start kada su, prethodne večeri, američke obavještajne službe, svi propagandni listovi kojima ove obaveštajne službe ne samo pružaju neke informacije, već im komanduju šta da pišu, šta da ne pišu, prvi je bio ‘Si-En-En’… da nisu odmah počeli da viču da je to DAEŠ, kad još nije bio priveden nijedan od vampira, još nije bilo foto-robota, ništa nije bilo jasno: ko su ti ljudi, kako izgledaju, uopšte, da li su muslimani - primetila je Simonjan.

Prema njenim rečima, ova teroristička organizacija izabrana je upravo zato što je „izvršila mnogo terorističkih napada svuda po svetu“ i „nije povezana sa Ukrajinom, pa se neće pomisliti na Ukrajinu“.

U napadu na posetioce koncerta u Moskvi koji se dogodio u petak uveče, najmanje 154 osobe su ubijene, a pretpostavlja se da će ta brojka i dalje rasti. FSB Rusije je saopštio da je u blizini rusko-ukrajinske granice privedeno 11 ljudi, uključujući četvoricu terorista.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!