"GDE VAM JE KEJT MIDLTON?" Zaharova savetovala London - Nađite princezu od Velsa

Novosti online

18. 03. 2024. u 08:54

ZVANIČNA predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova pozvala je ministra odbrane Velike Britanije Granta Šapsa da potraži Kejt Midlton i da se ne bavi ruskim izborima.

ГДЕ ВАМ ЈЕ КЕЈТ МИДЛТОН? Захарова саветовала Лондон - Нађите принцезу од Велса

FOTO: AP/Tanjug

Zaharova je citirala Šapsovu izjavu da je predsednički kandidat i aktuelni ruski lider Vladimir Putin "ponovo ukrao izbore, ali neće ukrasti Ukrajinu".

Ministar je napomenuo da će London raditi sa saveznicima na tome da se "zaustavi krađa, povećanjem pomoći Ukrajini".

Kao odgovor na ovo, Zaharova je izjavila da Rusija nije ništa ukrala od njih.

- Svoje im nismo dali, pa se ljute. Navikli su da sve otimaju po pravu "ekskluzivnosti" - dodala je Zaharova.

- Usput, šta je sa Kejt Midlton? Pojavila se? - napisala je ona na Telegramu i posavetovala Šapsa da potraži princezu od Velsa.

Kensingtonska palata objavila je fotografiju sa Kejt Midlton 10. marta. Ona sama nije se pojavljivala u javnosti od decembra, a u januaru je imala operaciju. Međutim, međunarodne agencije, uključujući AFP, Rojters i Asošiejted pres, posumnjale su da je fotografija montirana i uklonile je iz svojih arhiva.

BONUS VIDEO: DVA PISMA ZA ANGELINU: Potresne reči nastavnice i drugarice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)