OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Objasnila sve o novoj fotografiji, koja je izazvala buru u javnosti

Tanjug

11. 03. 2024. u 11:54

PRINCEZA od Velsa Kejt izvinila se danas "zbog konfuzije koju je izazvala" njena fotografija sa decom koju su velike novinske agencije povukle zbog zabrinutosti da je njom "manipulisano".

ОГЛАСИЛА СЕ КЕЈТ МИДЛТОН: Објаснила све о новој фотографији, која је изазвала буру у јавности

FOTO: Tanjug/AP

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela bih da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali veoma srećan Dan majki - napisala je Kejt na društvenoj mreži X.

Prethodno su četiri novinske agencije saopštile da su povukle prvu zvaničnu fotografiju Kejt Midlton posle njene operacije abdomena pre gotovo dva meseca, zbog zabrinutosti da je fotografijom "manipulisano".

Iz AP-a su naveli da fotografija "nije zadovoljila" standarde agencije, dodavši da postoji "nedoslednost u poravnanju leve ruke princeze Šarlote".

Sa druge strane, PA Media, najveća britanska novinska agencija preko koje kraljevska porodica redovno objavljuje svoje zvanične informacije, saopštila je da nije povukla fotografiju, ali su iz agencije tražili hitno objašnjenje od Kensingtonske palate u vezi sa zabrinutošću zbog moguće "manipulacije".

Na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obeležava Dan majki, prikazana je princeza Kejt sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Objavljivanje fotografije usledilo je nakon višenedeljnih spekulacija na društvenim mrežama o tome šta se dogodilo sa Kejt otkako je napustila bolnicu 29. januara, gotovo dve nedelje nakon planirane operacije abdomena.

Princeza Kejt nije viđena u javnosti od 25. decembra prošle godine, kada je bila na jutarnjoj božićnoj službi.

BONUS VIDEO: LUKSUZ NA RUSKI NAČIN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu