NOVA BIZARNA SMRT ZBOG ALERGIJSKE REAKCIJE: Mlada balerina pojela kolačić na kome sastojci nisu bili dobro naznačeni, pa preminula

Tanjug

25. 01. 2024. u 18:31

BRITANSKA balerina Orla Baksendejl preminula je u 26. godini, nakon što je pojela kolačić na čijem pakovanju je bilo pogrešno napisano da ne sadrži kikiriki.

НОВА БИЗАРНА СМРТ ЗБОГ АЛЕРГИЈСКЕ РЕАКЦИЈЕ: Млада балерина појела колачић на коме састојци нису били добро назначени, па преминула

Foto: Printsrkin/Instagram/orla_baxendale

Baksendejl je pala u anafilaktički šok kao rezultat teške alergijske reakcije dok je 11. januara jela firentinski kolačić od vanile, rekao je advokat njene porodice Mario Adimej, prenosi Njujork post.

- Orlina smrt je proistekla iz nesrećnog incidenta koji je uključivao konzumiranje kolačića, koji je sadržao kikiriki - naveo je advokat.

Incident je doveo do povlačenja kolačića iz prodavnica.

Iz lanca marketa "Stuv Lenard’s" rekli su da pekara na Long Ajlendu od koje kupuje kolačiće nije obavestila o promeni sastojaka u firentinskim kolačićima od vanile.

Sa druge strane, iz "Kukis Junajteda" ističu da su saopštili da je došlo do promene sastojaka u kolačićima.

Baksendejl je rođena u Mančesteru, u Velikoj Britaniji, a u Njujork se preselila 2018. godine. Nastupala je tokom Nedelje mode u Njujorku, a sarađivala je i sa Linkoln centrom.

BONUS VIDEO: SITNICE SU PRESUDNE: "Razvod počinje od paste za zube"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave