PUTNICI PROVELI NOĆ "ZAROBLJENI" NA PRUZI: Kvar im poremetio planove, intervenisali vatrogasci i Crveni krst

Tanjug

20. 01. 2024. u 10:50

OKO 700 putnika koji su vozom putovali od Pariza do Klermon-Ferana, u regiji Overnja, proveli su pet sati na pruzi zbog kvara i na svoje odredište stigli gotovo 10 sati od polaska.

ПУТНИЦИ ПРОВЕЛИ НОЋ ЗАРОБЉЕНИ НА ПРУЗИ: Квар им пореметио планове, интервенисали ватрогасци и Црвени крст

Vozovi u delovima Francuske ne saobraćaju / Foto AP

Voz je iz stanice Bersi u Parizu krenuo u petak u 18:57 po lokalnom vremenu, ali se oko 20:30 zaustavio između Montaržija i Nevera, a putnicima je rečeno da će kasniti oko pola sata, prenosi BFMTV.

Međutim, otklanjanje kvara je potrajalo, a putnici su noć proveli "zarobljeni" na pruzi.

Na teren su izašli i pripadnici vatrogasne službe i organizacije Crvenog krsta koji su zarobljenim putnicima podelili hranu i vodu, ali i ćebad pošto je voz više od dva sata bio bez struje, pa i grejanja, dok su napolju temperature bile oko nule.

Konačno, oko 1 sat posle ponoći nova lokomotiva stigla je iz Pariza, i uspela da odvuče voz do stanice Montarži, odakle je nastavio svoju rutu za Klermon-Feran, gde je stigao tek oko 6:30 ujutro.

Iz železničke kompanije uputili su izvinjenje putnicima, i obećali da će im biti plaćena odšteta.

Kvar voza doveo je do kašnjenja još jednog, koji je saobraćao na liniji između Pariza i Nevera, jer nije mogao da prođe, te je put nastavio tek oko 2 sata ujutru.

BONUS VIDEO: IZLILO SE CRNO MORE: Poplavljena obala Gruzije, primorski gradovi pod vodom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!