TATJANA NARUČILA UBISTVO SUPRUGA: Ponudila dva miliona dolara, ali je on sve razotkrio i skovao osvetu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 01. 2024. u 00:12

TATJANA Remli (43) iz Kalifornije, poznata po neuspešnoj multimilionskoj izložbi konja u San Dijegu, priznala je pred Višim sudom Viste da je unajmila ubicu na svog muža Marka Remlija (57).

ТАТЈАНА НАРУЧИЛА УБИСТВО СУПРУГА: Понудила два милиона долара, али је он све разоткрио и сковао освету (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Takođe je priznala krivicu za posedovanje napunjenog, skrivenog vatrenog oružja koje nije bilo registrovano na nju, piše Blic. Druga optužba u vezi sa oružjem odbačena je kao deo sporazuma o priznanju krivice. Tatjana Remli osuđena je na tri godine i osam meseci zatvora.

Uhapšena je u avgustu — otprilike mesec dana nakon što je njen muž otkrio da je njihovom zajedničkom prijatelju ponudila dva miliona dolara da ga ubije.

Mark je otišao kod vlasti nakon što je za zaveru saznao od istog prijatelja kojeg je podmitila njegova otuđena žena. On je istražiteljima rekao da je ona spalila i njegovu kuću nekoliko dana pre nego što je pokušala da organizuje ubistvo.

Incident se dogodio nakon burnog 12-godišnjeg braka, tokom kojeg su organizovali višemilionsku, 45. konjičku akrobaciju na sajmu Del Mar u San Dijegu pod nazivom "Valitar".

Ali nakon samo nekoliko emisija, sve je otkazano.

U maju je Tatjana Remli optužila svog muža da joj je u jednom incidentu prislonio pištolj na glavu, jurio je nožem, kao i da je pucao iz pištolja u njihovoj kući tokom svađe. Takođe je navela da ju je prijatelj seksualno napao držeći je na nišanu pištolja, i to dok je Mark bio prisutan.

Par je posedovao brojne kuće, sportske automobile, čamce i egzotične kućne ljubimce, navodi se u jednom zahtevu za razvod. Međutim, u peticiji kojom se traži izdržavanje supružnika, tvrdilo se da „žena doživljava ekstremno finansijsko opterećenje".

- Ona nije u stanju da održi svoje realne mesečne troškove od samo 12.000 dolara, mnogo manje od onoga na šta je bila navikla sa 50.000 dolara - navodi se u peticiji.

Prema priznanju njene sopstvene majke, Remli je imala loše vaspitanje usled seksualnog zlostavljanja od strane člana porodice.

Remlijev prvi muž - Ken Vulkot - bivši suvlasnik NBA tima "Sijetl Supersoniks" - okrivio je za stalne probleme svoje bivše upravo vaspitanje.

- U suštini, Tatjana je bila u zatočeništvu oko 10 godina (9-20 godina) sa malo, ako ikakvim, kontaktom sa spoljnim svetom, obrazovanjem, društvenom interakcijom ili strukturom - rekao je on za The Post.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)