"NIJE NI LAPSUS NI STARAČKA DEMENCIJA..." Medvedev o Bajdenovom članku

Novosti online

19. 11. 2023. u 14:14

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev takođe je danas komentarisao poslednji članak američkog predsednika Džozefa Bajdena za "Vašington post", rekavši da tvrdnja da "velike tragedije i potresi mogu dovesti do ogromnog napretka, koji čini svet bezbednijim, a SAD više zaštićenim" nije čak ni "lapsus po Frojdu ili nejasna staračka demencija."

НИЈЕ НИ ЛАПСУС НИ СТАРАЧКА ДЕМЕНЦИЈА... Медведев о Бајденовом чланку

FOTO: AP/Tanjug

- To je suština američke bezbednosne doktrine. 'Investicije' u sopstveni vojno-industrijski sektor, u ratove na drugim kontinentima, čine SAD 'više zaštićenim'. Drugi, naravno, nisu bitni - dodaje Medvedev. 

- Eto zbog čega je naša podrška Ukrajini danas investicija u našu sopstvenu bezbednost - poručilo je američko rukovodstvo, na šta danas podseća Medvedev, objasnivši da je to tako jer su "novac + krv", za Vašington, "dobra investicija."

- Tako tipično američki - zaključuje, dok svoju objavu na VKontakte završava ironično sledećim rečima:

- Sala aplaudira. Bajden gleda okolo. Pruža ruku u prazno, tražeći izlaz. Zavesa.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: OVAKO IZGLEDA KRIMSKI MOST DANAS: Remontovan deo pušten u saobraćaj pre roka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu