"TRESLA NAS JE KAO DA SMO KESA KOKICA, KAO DA JE ZEMLJOTRES...." Ajkula napala ribarski brod (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2023. u 13:54

- AJKULA je tresla čitav brod kao da je kesica kokica za nju, kao da je zemljotres - svedočio je Džoš Jorgensen o napadu ajkule koji se dogodio na Floridi, a koji je snimio svojim dronom. Kako se na samom snimku može videti, ajkula je više puta udarala u mali ribarski brod, naginjući ga u jednu stranu silinom svojih udaraca.

ТРЕСЛА НАС ЈЕ КАО ДА СМО КЕСА КОКИЦА, КАО ДА ЈЕ ЗЕМЉОТРЕС.... Ајкула напала рибарски брод (ВИДЕО)

Foto: Printksrin/Instagram/blacktiph

Prema detaljima koji se mogu videti na samom snimku, napad se dogodio kada je ribarski brod pokušao da ulovi dve velike kobije, poznate i kao crni losos. Ipak, čini se da su imale previše jako obezbeđenje u vidu bik ajkule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlacktipH (@blacktiph)

- Upravljao sam dronom kada sam primetio dve velike kobije kako plivaju sa ajkulom. Kobija je jedna od najukusnijih riba u okeanu. Zato sam pozvao svog drugara Karla i on je požurio da pokuša da ih uhvati - rekao je Džoš u opisu svog snimka.

Ajkula je pokušala da nasrne na brod više od osam puta, navodi snimatelj, a nakon svega mogu se videti i oštećenja koja je tom prilikom plovilo pretrpelo. Na sreću, niko nije povređen, pa se sve završilo srećno.

(Blic)

BONUS VIDEO: DOLINA SMRTI: Turistička atrakcija zbog rekordno visokih temperatura

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!