SILOVAO DEVOJKU (15), PA JE ZAPALIO, BACIO NA PRUGU I OSTAVIO DA UMRE: Horor u Rusiji

Novosti Onlajn

20. 07. 2023. u 23:50

UČENICA Jaroslava Šikova (15) iz Rusije preminula je nakon što je silovana, bačena bez odeće na železničku prugu i zapaljena. Devojčica se u bolnici borila za život 10 dana, međutim podlegla je povredama.

СИЛОВАО ДЕВОЈКУ (15), ПА ЈЕ ЗАПАЛИО, БАЦИО НА ПРУГУ И ОСТАВИО ДА УМРЕ: Хорор у Русији

Foto: AP

Zbog užasnog zločina uhapšen je njen drug iz škole Sergej Minjazev (16) nakon čega mu je određen i pritvor. Jaroslava je teško povređena ležala na pruzi kad ju je ugledao mašinovođa. Video ju je kako se sa pruge otkotrljala na travu pored. Odmah je pozvao policiju.

- Bila je ostavljena dijagonalno preko šina, krvi je bilo svuda. Video sam kad se otkotrljala s pruge i onesvestila se. Na telu je bilo opekotina, čak se i trava u njenoj blizini dimila. Kad su stigli bolničari, još je bila u nesvesti - ispričao je mašinovođa. Hitno je prevezena u bolnicu gde se 10 dana borila za život. Tokom tog perioda je uspela da identifikuje napadača. Pored Sergeja Minjazeva pritvorena su još dvojica tinejdžera. Njihova uloga u ubistvu se ispituje.

Policija sumnja da je devojčica ostavljena na šinama sa namerom da umre. Kad je pronađena, bila je potpuno gola. Na sebi je imala samo čarape.

- Nismo pronašli odeću. Glava joj je bila krvava, a kosa spaljena. Na telu nije bilo krvi, pa sumnjamo da je udarila glavom o šine - izjavio je svedok, piše dejli mejl.

Dodao je da je devojčica u ustima imala zapaljivu tečnost kako i na intimnom delu tela zbog čega policija smatra da su napadači pokušali da se reše bioloških tragova. Inače, devojčica je tog dana bila na zabavi. Vratila se kući, javila se roditeljima i rekla im da ide da spava, kako je ispričao otac. Roditelji su mislili da spava, međutim, devojčica se iskrala kroz prozor i vratila na zabavu.

Istraga slučaja je i dalje u toku.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)