AKTUELNI NATO samit, na dvestotinak kilometara od ratne zone se odigrava na prostoru gde je posle Velikog rata zamišljena zajednica država pod imenom Intermarijum (Međumorje), kao "sanitarni kordon" protiv sovjetske Rusije.

Natkovi

11.07.2023. 21:19

Ovo je još jedan prilog u opravdano svrstavanja NATO u fašističku koaliciju. Nato ili Nitkovi su to bili i ostali. Rusi moraju da ih unište u korenu.

Jugo

11.07.2023. 21:25

Sta vas cudi ko vodi Eu evropu danas sve one drzave koje su bile na Hitlerovu stranu i drzva keje su pocinile najvece zlo u evropi aj neka mi neko kaze da nije to tacno Nazisti vodu Evropu i EU sta ima tu dase prica .Aj neka neko zucne da nije tako

NI DANASNJI NISU BOLJI

11.07.2023. 21:43

Amerika je usla u rat protiv Hitlera samo iz profita, nije njih interesovala evropa ni sazaljenje prema evropskim narodima, oni su pokupili sve Hitlerove strucnjake iz svih oblasti, naoruzanje, hemija, fizika, vojna strategija. Taj Hicin general koji je osnovao CIA, vratio se u Nemacku i osnovao BND. Takvih je bilo na stotine, stoga i jeste taj teroristicki savez onaj sa cetiri velika slova prav(n)i naslednik WM. Staljin je napravio veliku gresku, stao je u Berlinu, umesto da ide bar do reke Rajne, ako ne do Lamansa.

Rass

11.07.2023. 21:57

Vrlo mi je poznato. Zato i danas SAD nazivam nova Fasisticka drzava. Kod njih su nacisticki zakoni ali do tancina iziceni i sprovode se lako iza kulisa.