LIČNOS U ŽIŽI: Hanter Bajden - DŽoova noćna mora

A. V. V.

10. 07. 2023. u 12:42

MNOGO kontroverzi plelo se oko Hantera Bajdena (53), sina predsednika SAD Džozefa Bajdena, ali poslednja u nizu, koja je i predmet istrage Kongresa SAD, a moguće i FBI, svodi se na to da je Hanter zgrnuo milione dolara od stranih kompanija, od Kine i Ukrajine do Rumunije, "trgujući" zvučnim prezimenom. Osim toga, Hanter se nedavno i izjasnio da je kriv po dve tačke optužnice za poreske prekršaje.

ЛИЧНОС У ЖИЖИ: Хантер Бајден - Џоова ноћна мора

Foto: Printskrin

Investitor u rizične poslove i fondove privatnog kapitala, dok je još radio kao lobista, bankar, službenik javne uprave i registrovani advokat lobističke firme, Hanter je noćna mora za oca, šefa Bele kuće. Džo Bajden je toliko izgubio živce da se prošle nedelje izvikao na novinara u Beloj kući koji ga je pitao o navodnim porukama njegovog sina iz 2017. godine, koje su ukazivale da je Džozef bio deo pregovora sa kineskom kompanijom.

Hanter je otpušten iz rezervnog sastava Mornarice SAD zbog problema s drogom, da bi stupce tabloida, ovaj otac tri kćerke, zatim punio problematičnom vezom sa suprugom pokojnog brata Boa. Nedugo pošto se skrasio sa južnoafričkom rediteljkom Melisom Koen i dobio sina Boa, marta 2020. godine, tadašnji predsednik Donald Tramp ga je osumnjičio za korupciju i sukob interesa Džoa, u vreme kad je bio potpredsednik SAD, a njegov sin u Odboru ukrajinske firme "Burisma holding".

Poslednjih godina "češlja" se i lap-top računar za koji se tvrdi da je pripadao Hanteru, sa oko 129.000 mejlova i drugih materijala, koji su otvorili "pandorinu kutiju" njegovih međunarodnih malverzacija, ali i razuzdanog privatnog života, uz dosta "sočnih" fotografija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)