FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron je danas izjavio da su neopravdani napadi na institucije, tokom demonstracija nakon što je jedan policajac upucao i ubio 17-godišnjaka.

Komentari (3)

Povod I Uzroci

29.06.2023. 12:42

Fašistički gest policajca je povod za nerede a uzroci du mnogo dublji. Frsncuska sa Makronon kao igračkom duboke države sve dublje tone u fašizam. Da fašizam, jer ljudima se ispira mozak, nameće mišljenja pod pretnjom ukidanja i brisanja bankovnih računa, nametanje do bola glupih teorija … Vreme je da se kolvn Makron skloni i Frsncuska vrati svojim vrednostima…

Komentator

29.06.2023. 15:16

Situacija je jako složena. Prvo neko treba Makronu da objasni da je sav narod besan na njega i da su na ulicama zbog njega. Zato ne može on da ih smiruje. Samo pravi budalu od sebe sa takvim izjavama i zbog toga ne zaslužuje da bude predsednik. Drugo, policajac jeste prekršio niz propisa službe i treba da odogovara, ali činjenica da ovi na ulicama pale škole, pored policijskih stanica, meni jasno ukazuje da to nisu Francuzi već neki divljaci došli ko zna odakle. Ako sunarodnici ubijenog pale škole onda dokazuju da su protiv ne samo države već i civilizacije. Upotreba oružja protiv njih je u tom slučaju opravdana.