"U TOKU JE BORBA ZA PRAVO DA BIRAMO SVOJ PUT": Oglasio se premijer Rusije

Srna

26. 06. 2023. u 13:03

RUSKI premijer Mihail Mišustin istakao je važnost suvereniteta Rusije i bezbednosti njenih građana s obzirom na nedavne događaje i pozvao na konsolidaciju društva.

У ТОКУ ЈЕ БОРБА ЗА ПРАВО ДА БИРАМО СВОЈ ПУТ: Огласио се премијер Русије

FOTO: Tanjug/AP

- Rusija danas prolazi kroz važan period u svojoj istoriji. Kao što je predsednik primetio, praktično cela vojna, ekonomska i informaciona mašina Zapada je usmerena protiv nas. U stvari, u toku je borba za pravo da biramo svoj put, zasnovan na nacionalnim interesima, u korist našeg naroda - rekao je Mišustin na sastanku sa poslanicima.

On je izjavio da je sada najvažnije da se osiguraju suverenitet i nezavisnost zemlje, bezbednost i blagostanje građana, prenosi TASS.

- U tu svrhu posebno je važna konsolidacija celog društva. Moramo da delujemo zajedno, kao jedan tim, i da zadržimo jedinstvo svih snaga, okupljajući se oko predsednika, i da donosimo promišljene zajedničke odluke za efikasno rešavanje zadataka koje je postavio šef države - naglasio je Mišustin.

BONUS VIDEO: OBUKA NA "TERMINATORIMA": Vežba mobilisanih rezervista i dobrovoljaca u Donjecku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu