TRAGEDIJA: Dečak (2) našao pištolj na noćnom ormariću i slučajno ubio trudnu majku

Novosti online

23. 06. 2023. u 00:27

TRUDNA majka iz Ohaja i njena nerođena beba ubijene su nakon što ju je njen sin (2) slučajno upucao u leđa.

ТРАГЕДИЈА: Дечак (2) нашао пиштољ на ноћном ормарићу и случајно убио трудну мајку

Foto: Društvene mreže/Libbie Ilg Tenaglia

Laura Ilg (31) još uvek je bila svesna kada su policajci odgovorili na njen poziv u petak po podne 19. juna. Kada su policajci upali u kuću, Laura im je rekla da je njen sin uspeo da dohvati pištolj i slučajno je pucao u nju.

Laura je bila u spavaćoj sobi na drugom spratu. Ona je navodno bila u šoku, ali je ostala mirna dok je policajcima pričala šta se dogodilo.

Laura, koja je bila u 33. nedelji trudnoće, odvedena je u bolnicu gde su doktori uradili hitan carski rez. Međutim, i Laura i njena beba preminule su usled povreda koje su doživele tokom pucnjave, saopštila je policija na konferenciji za medije.

Šef policije Dejv Smit rekao je da su na licu mesta pronašli pištolj. Nadležni su zaključili da je dom imao instalirano nekoliko sigurnosnih elemenata kako bi sprečili da dete dobije pristup pištolju, uključujući kapije za bebe i bravu u spavaćoj sobi.

Međutim, na dan pucnjave, vrata na spavaćoj sobi slučajno su ostavljena otvorena. Pištolj je stajao na noćnom ormariću u sobi.

Laura je uspela da kaže policiji da je prala veš kada je njen sin ušao u sobu igrajući se pištoljem i pucao joj u leđa.

Policija je otkrila da pištolj pripada Laurinom suprugu, koji trenutno ima starateljstvo nad dečakom.

U toku je istraga slučaja, a za sada nije podneta nijedna optužba.

Oko 40 odsto američkih domaćinstava - od kojih mnoga imaju decu - poseduje najmanje jedan pištolj, prema istraživačkom centru Pev. Međutim, manje od polovine domaćinstava čuva ovo oružje na sigurnom mestu, kako je pokazalo istraživanje Univerziteta Džons Hopkins.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: APOKALIPSA U PARIZU: "Novosti" na mestu eksplozije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)