"NOVOSTI" NA MESTU EKSPLOZIJE U PARIZU: Prema poslednjem bilansu 37 povređenih, na lice mesta stigao i ministar unutrašnjih poslova (VIDEO)

VELIKA pometnja nastala je u Parizu danas kasno popodne, kada je, iz do sada još nepoznatih razloga, došlo do eksplozije u jednoj zgradi u Ulici Sen Žak u strogom centru grada. Očevici ističu da je detonacija odjeknula kao bomba, i da se čula kilometrima naokolo, a mnogi su se uplašili misleći da se radi o atentatu. Za sada, postoje sumnje da se radi o curenju gasa, ali to nije potvrđeno.

НОВОСТИ НА МЕСТУ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ПАРИЗУ: Према последњем билансу 37 повређених, на лице места стигао и министар унутрашњих послова (ВИДЕО)

Foto: Goran Čvorović

Policija je ogradila čitav kvart. "Novosti" su bile na licu mesta, u trenutku kada su neki od mnogobrojnih okupljenih građana pokušavali da se probiju do svojih stanova, bar da pokupe najnepohodnije stvari. Neki su, zavisno od adrese, pušteni.

Prema poslednjem bilansu, 37 ljudi je povređeno, od kojih četvoro teško, dok se dvoje vode kao nestali. Spasioci su u trenutku nesreće dobili i telefonske pozive od građana koji su bili zarobljeni u ruševinama. Na lice mesta došao je ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen.

Fasada jedne zgrade iz druge polovine 17. veka je urušena, dok su dve oko nje destabilizovane usled detonacije i požara koji je potom izbio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?