PUCNJAVA NA MATURSKOJ VEČERI: Krvoproliće u Virdžiniji, ubijene dve osobe

Tanjug

07. 06. 2023. u 07:20

DVE osobe su ubijene, a više ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u američkoj saveznoj državi Virdžiniji tokom maturske svečanosti, saopštila je policija.

ПУЦЊАВА НА МАТУРСКОЈ ВЕЧЕРИ: Крвопролиће у Вирџинији, убијене две особе

Foto: Profimedia/Ilustracija

Čovek naoružan sa četiri pištolja ubio je dve osobe i ranio petoro, kada je u utorak pucao u masu na maturskoj svečanosti u Ričmondu u Virdžiniji, saopštila je policija, prenosi Rojters.

Policija je saopštila da je uhapsila osumnjičenog, 19-godišnjeg mladića koji je poznavao jednu od žrtava i, kako se veruje, sa njom bio u svađi.

On je pucao na tu osobu dok je ona stajala u gomili koja je upravo izašla iz kampusa Univerziteta Virdžinija Komonvelt, gde su se održavale lokalne maturske svečanosti, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni je pešice pobegao sa lica mesta i uhapšen je, a kod njega su pronađena četiri pištolja, od kojih su tri možda korišćena.

Ubijeni su muškarci od 18 i 36 godina, a među ranjenima, 31-godišnji muškarac zadobio je povrede opasne po život, dok su povređena još četiri muškarca starosti od 14, 32, 55 i 58 godina, saopšteno je iz policije.

Jednu devetogodišnju devojčicu je udario automobil u panici koja je nastala tokom pucnjave, a više ljudi je povređeno prilikom pada, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: KATASTROFA IZ VAZDUHA - Snimci iz drona prikazuju razmere poplava u Italiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Mislio da ga je žena varala i da dete nije njegovo - posle DNK testa usledio je ŠOKANTAN OBRT